Een jaar later....

Gepubliceerd op 31 januari 2024 om 15:08

Eind januari was het alweer een jaar geleden dat ik samen met mijn zus Angela op weg was naar het kantoor van de Kamer van Koophandel in Amersfoort.

Daar ging een hele periode van voorbereiding aan vooraf. Eerst speelde dat zich vooral in mijn hoofd af, wat was mijn wens, hoe zag ik het voor me en wat had ik daar voor nodig. Na het afronden van mijn opleiding Hbo erkend Kindertherapeut begon mijn plan meer vorm te krijgen maar nog steeds denkend in de verdere toekomst. Het blijft toch spannend om aan een nieuw avontuur te beginnen waarvan je niet kan voorspellen hoe het gaat zijn.

Toen mijn ideeën steeds concreter werden, groeide ook mijn enthousiasme en vertrouwen om de stap te maken. Met veel support van een aantal lieve mensen (bedankt daarvoor 😊) zette ik dan toch echt eind januari 2023 mijn handtekening. Een bijzonder moment.

Nu terugkijkend ben ik ontzettend blij met de keuze die ik destijds gemaakt heb. Ik geniet enorm van het werk wat ik nu mag doen en kijk uit naar alles wat nog op mijn pad gaat komen!