Mijn naam is Tamara Cozijnsen. Ik ben moeder van twee meiden en samen met ons gezin wonen we in het prachtige buurtschap Koudhoorn in de gemeente Putten.

Een wandeling maken, het lezen van een mooi boek, het eiland Terschelling bezoeken, muziek maken, creatief bezig zijn of gezellige dingen doen met familie en vrienden zijn dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd.

In 2003 ben ik na afronden van de opleiding leraar basisonderwijs in het onderwijs aan de slag gegaan. In de 20 jaar voor de klas heb ik al veel kinderen, ouders en collega's mogen ontmoeten. Naast meerdere andere cursussen heb ik in 2018 de opleiding Hbo Erkend Kindertherapeut afgerond. Als mooie aanvulling hierop heb ik onlangs de opleiding psychosociale basiskennis afgerond.  

Kinderen die net iets extra's nodig hebben om in ontwikkeling te blijven op welk vlak dan ook hebben altijd al mijn interesse gehad. Deze kinderen begeleiden om de kracht weer in zichzelf te vinden is iets wat ik ontzettend graag doe. 

Als woorden moeilijk te vinden zijn vind ik het een mooie uitdaging te zoeken naar andere manieren om te communiceren. Bijvoorbeeld doormiddel van spel, actief bezig zijn,  muziek of creatieve werkvormen.